Ξενοδοχείο Νικόλαος Πλαστήρας | Λίμνη Πλαστήρα / Νεράιδα Καρδίτσας | Τηλ: 24410 92460 Κιν: 69718 00470 Κιν: 69705 08312

  • 1
  • 4
  • 5
  • 2
  • 3

Ξενοδοχείο "Νίκος Πλαστήρας" στη Λίμνη Πλαστήρα

Το ξενοδοχείο Plastiras hotel - restaurant - café, βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της Λίμνης Πλαστήρα, σε υψόμετρο 1250 μέτρων, στον οικισμό της Νεράιδας. Το συγκρότημα του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, προσφέροντας στους επισκέπτες της Λίμνης Πλαστήρα επιλογές: διαμονής, (στα 17 δωμάτιά του), γαστρονομικές απολαύσεις, (στην ταβέρνα εστιατόριο Νεράιδα), αλλά και στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, για καφέ ή ποτό (στο Πλαστήρας cafe) με τη μοναδική πανοραμική θέα της Λίμνης Πλαστήρα και του Θεσσαλικού κάμπου.

Η αρμονική συνύπαρξη της πέτρας του ξύλου αλλά και σύγχρονων δομικών υλικών, εναρμονίζουν απόλυτα τους χώρους του ξενοδοχείου με το φυσικό περιβάλλον του τόπου. Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι φιλικοί σε όλους τους επισκέπτες, σε μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά... Τα ζευγάρια, οι παρέες φίλων και τα παιδιά, θα βρουν τις δικές τους γωνιές, για να ζήσουν τις δικές τους στιγμές και να φυλάξουν τις αναμνήσεις τους μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους.

Η Νέα διεύθυνση του ξενοδοχείου με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, με πνεύμα αυθεντικής φιλοξενίας, σας υποδέχεται στο ξενοδοχείο "Ν. Πλαστήρας" για μια όμορφη, ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή που θα δικαιώσει την επιλογή σας.

Η αρμονική συνύπαρξη της πέτρας του ξύλου αλλά και των σύγχρονων δομικών υλικών εναρμονίζουν απόλυτα τους χώρους του ξενοδοχείου με το φυσικό περιβάλλον του τόπου, σε χώρους φιλικούς προς όλους τους επισκέπτες, σε μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά...Τα ζευγάρια, οι παρέες φίλων και τα παιδιά, θα βρουν τις δικές τους γωνιές, για να ζήσουν τις δικές τους στιγμές και να φυλάξουν τις αναμνήσεις τους μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους. Η επίσκεψη και η διαμονή σας στην Νεράιδα αποτελεί μοναδική εμπειρία που θέλετε να ζείτε ξανά και ξανά.

Δραστηριότητες

Στη Λίμνη Πλαστήρα θα βρείτε τις ιδανικές μορφές του εναλλακτικού τουρισμού και τον αθλητισμό σε αρμονική σύνθεση. Υπάρχει η δυνατότητα ιππασίας και ποδηλασίας, σκι στο χιονοδρομικό κέντρο, καγιάκ στα μοναδικά μας ποτάμια και άλλες πολλές δραστηριότητες για τις οποίες μπορούμε να σας ενημερώσουμε από κοντά.

Αξιοθέατα

Κυρίαρχο αξιοθέατο του τόπου, αφετηρία για τα μάτια κάθε λάτρη του ωραίου, είναι το ίδιο το πανόραμα της Λίμνης Πλαστήρα το οποίο μπορείτε ιδανικά να απολαύσετε από τη Νεράιδα. Ιστορικά μοναστήρια, πανέμορφα χωριά, πετρόχτιστες γέφυρες, το φράγμα του Ταυρωπού, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε κατά τη διαμονή σας.

Διαδρομές

Όσες μέρες και να διαρκεί η παραμονή σας στη Λίμνη Πλαστήρα να ξέρετε ότι θα υπάρχουν πάντα ανεξερεύνητες διαδρομές οι οποίες θα σας περιμένουν έως την επόμενη επίσκεψή σας για να τις ανακαλύψετε. Ωστόσο μια μικρή γεύση μπορεί να πάρει κανείς αν κάνει το γύρο της λίμνης ο οποίος θα γεμίσει δύο ώρες με πανέμορφες εικόνες και εμπειρίες εσάς και την παρέα σας.